Bari weekend, city tour experience, 25/10-28/10

Φθινόπωρο 2024
με πλοίο
από 240€

Ταξιδεύουμε το τελευταίο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου στην πρωτεύουσα της Απουλίας σε ένα απίθανο weekend για να ανακαλύψουμε μαζί την παλιά πόλη, το σύμβολο της πόλης, την εκκλησία του Aγίου Νικολάου, το θέατρο Petruzzeli, το κάστρο Svevo, την κοσμοπολίτικη Via Sparano, την Via Cavour και την Corso Vittorio Emmanuelle

Παρασκευή 25/10 : Συγκέντρωση στο λιμάνι της Πάτρας στις 16:00 μ.μ. Eπιβίβαση στο SUPERFAST IΙ και αναχώρηση για το Μπάρι. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους χώρους αναψυχής του πλοίου ή να κάνετε τις αγορές σας από τα καταστήματα του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

Σάββατο 26/10 : Άφιξη στο Μπάρι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε την περιήγηση στην πόλη. Μπορείτε να θαυμάσετε την Τσιτά Βέκια (παλιά πόλη), έναν μοναδικό λαβύρινθο από ατμοσφαιρικά καλντερίμια, στον οποίο βρίσκονται τα σπουδαιότερα μνημεία της πόλης. Δύο από αυτά είναι ο καθεδρικός Σαν Σαμπίνο του 12ου αιώνα και η Βασιλική Σαν Νικολά του 1807. Κι αν τυχόν κουραστείτε, κάντε μια στάση για ένα γρήγορο espresso στα όμορφα καφέ της πόλης ή γευτείτε μοναδικές ιταλικές γεύσεις στις παραδοσιακές οστερίες . Προαιρετικά στις 14:00 θα αναχωρήσουμε για το Puglia Viillage, στην Μολφέτα, για  να περιηγηθούμε το όμορφο εκπτωτικό χωριό. Η υπόλοιπη ημέρα είναι ελεύθερη για να περπατήσετε στο κέντρο του Μπάρι και να  χαρείτε την εορταστική ατμόσφαιρα της πόλης. Διανυκτέρευση στο Μπάρι

Κυριακή 27/10 : Μετά το πρωϊνό μας θα αφήσουμε το ξενοδοχείο μας και θα περπατήσουμε στο κέντρο του Μπάρι και μια τελευταία βόλτα στο κέντρο πριν συγκεντρωθούμε για να μεταβούμε στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο Ariadne  και απόπλους για την Πάτρα στις 13:30. Διανυκτέρευση εν πλω.

Δευτέρα 28/10 :Μετά το αξέχαστο ταξίδι μας στην Αδριατική, φτάνουμε στην Πάτρα στις 07:00 το πρωί

 Συμμετοχή ανά άτομο : 240 €

Περιλαμβάνονται:
Μεταφορές βάσει προγράμματος.
Διαμονή στο πλοίο σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες.
(επιβάρυνση για χρήση δίκλινης 50 ευρώ κατ’ άτομο και τρίκλινης 20 € κατ’ άτομο)
Μια (1)  διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια ξενοδοχείου 3 αστέρων στο Μπάρι με πρωινό.                                                                                                                                                                        Ταξιδιωτική ασφάλιση και όλοι οι φόροι, έξοδα λιμένων.

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδος σε μουσεία, προαιρετικές εκδρομές
Συμμετοχή των παιδιών ηλικίας έως 4 ετών είναι 60 €, ενώ των παιδιών ηλικίας από 4-12 ετών είναι 190 €

Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο έως 30/09/2024