Η 5* Κούβα με διαμονή μέσα στην παλιά πόλη της Αβάνας | 9-13 ημέρες

Σεπτέμβριος 2024 - Φεβρουάριος 2025
αεροπορικώς
από 1.299€

Η 5* Κούβα με διαμονή μέσα στην παλιά πόλη της Αβάνας

| Σεπτέμβριος 2024 – Φεβρουάριος 2025

9-13 ημέρες, τιμή από 1.299 €

 Περίοδοι:  

  • Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2024 ,  
  • Χριστούγεννα 2024 – Πρωτοχρονιά 2025 ,  
  • Ιανουάριος – Μάρτιος 2025

Κατηγορία: Ομαδικά ταξίδιαSuper Προσφορές

Xρησιμοποιούμε το ολοκαίνουργιο, κεντρικότατο και πιο πολυτελές ξενοδοχείο της Αβάνας, το Hotel Royalton Habana 5*, στη καρδιά της Παλιάς Πόλης. Διανυκτερεύουμε στο Τρινιδάδ στο κομψό Meliá Trinidad Península 5*και στο Βαραδέρο στο εκπληκτικό all-inclusive Meliá Internacional Varadero 5*


Το ταξίδι σε λίγες γραμμές

Η Κούβα, «το Μαργαριτάρι της Καραϊβικής», δεν είναι ένα ακόμη νησί. Μια μοναδική γοητεία αναβλύζει από κάθε γωνιά της. Ο ερωτισμός ξεχειλίζει. Η ζωντάνια της εκφράζεται στην εξωτική μουσική και τους χορούς της. Η Κούβα δεν είναι μόνο Κομμουνισμός και Πούρα. Οι εικόνες είναι ποικίλες και αλλόκοτες: αποικιακή αρχιτεκτονική, αμερικάνικα αυτοκίνητα της δεκαετίας του ’50, εκπληκτικές παραλίες, δάση με φοίνικες, κοραλλιογενή νησάκια και ο νοσταλγικός τρόπος ζωής που αναφέρεται στα έργα του Έρνεστ Χέμινγουεϊ και του Γκράχαμ Γκρην. Εδώ έζησαν και ζουν άνθρωποι που έγιναν αιώνια σύμβολα, με εξέχοντες πρωταγωνιστές τον γοητευτικό επαναστάτη Τσε Γκεβάρα και τον Φιντέλ Κάστρο. Εδώ παραμένει υψωμένο το τελευταίο λάβαρο αντίστασης στις σαρωτικές δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης. Ένα εξωτικό νησί που παραμένει στο προσκήνιο της ιστορίας για σχεδόν μισό αιώνα και εμφανίζει μεγάλες αντιθέσεις και ιδιαιτερότητες. Η Κούβα μπορεί μέσα από τον πλούτο και την ποικιλία της να ευχαριστήσει, να σαγηνεύσει και να προσφέρει τις εκπλήξεις της στον επισκέπτη.


ΔΙΑΜΟΝΗ

  • Χρησιμοποιούμε το ολοκαίνουργιο, κεντρικότατο και πολυτελέστερο ξενοδοχείο της Αβάνας, το Hotel Royalton Habana 5*!! Στην καρδιά της σαγηνευτικής παλιάς πόλης, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, σας προσφέρουμε την Αβάνα στο πιάτο από το καλύτερο roof garden της πόλης!
  • Μη συμβιβαστείτε με ξενοδοχεία σε περιοχές μακριά από τον παλμό της πόλης, που απαιτούν χρονοβόρες και κοστοβόρες μεταφορές με ταξί. Ζήστε μαζί μας την αυθεντική Αβάνα, με τις μαγικές της εικόνες να ξετυλίγονται κυριολεκτικά στην πόρτα σας. Γιατί να μένετε στο Melia Habana, απομακρυσμένοι στο αποστειρωμένο Μιραμάρ, μια περιοχή πρεσβειών με ανύπαρκτο το τοπικό στοιχείο, ή στο υπερβολικά πυκνοκατοικημένο και φασαριόζικο Βεδάδο, μακριά από τον παλμό της πόλης, και να παίρνετε ταξί όταν θέλετε να μετακινηθείτε στην Αβάνα;
  • Μείνετε στο Paseo del Prado – την ιστορική “rambla” της Αβάνας – τον κεντρικότερο δρόμο της πόλης που καταλήγει στο Καπιτώλιο. Εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της πόλης, κυριολεκτικά πάνω στα κύματα της θρυλικής Malecon. Μόνο έτσι θα ζήσετε τη μαγεία του να μένεις στη συγκλονιστική Παλιά Πόλη της Αβάνας!
  • Δεν είναι κρίμα να ΜΗΝ μείνετε στο Τρινιδάδκαι απλά να το δείτε μόνο με μια βιαστική επίσκεψη; Διανυκτερεύουμε στο Τρινιδάδ για να ζήσουμε την πόλη και το βράδυ, όταν γίνεται μια ολόκληρη παρέα. Δεν κάνουμε ένα απλό πέρασμα. Επιλέγουμε να διανυκτερεύσουμε στην πολιτιστική πόλη του Τρινιδάδ, στο εκπληκτικό Meliá Trinidad Península 5*.
  • Στο Βαραδέροτο ξενοδοχείο μας είναι το κομψό all-inclusive Meliá Internacional Varadero 5*, το οποίο θα σας χαρίσει αξέχαστες ημέρες στη διάσημη παραλία της Καραϊβικής, απολαμβάνοντας απεριόριστη κατανάλωση ποτών και γευμάτων.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ/ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ

  • Επίσκεψη στο μουσείο HavanaClub για να δούμε πώς παρασκευάζεται το ρούμι και θα το δοκιμάσουμε!
  • Επίσκεψη στο κέντρο εκτροφής κροκοδείλωνστην Γκουαμά.
  • Επίσκεψη σε εργοστάσιο παρασκευής πούρων στην Αβάνα.
  • Επίσκεψη στο θέατρο Thomas Terry στο Σιενφουέγκος.
  • Επίσκεψη στο σπήλαιο του Ινδιάνου, το οποίο και θα διασχίσουμε με βάρκα.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

  • Βαρκάδα στη Λίμνη του Θησαυρού.
  • Είσοδος στο παραδοσιακό μπαράκι La Canchancharaόπου θα μας σερβίρουν το ομώνυμο ποτό που έπιναν οι σκλάβοι στις φυτείες.
  • Η βόλτα με τα παραδοσιακά αυτοκίνητα του ’50θα σας μεταφέρει στην εποχή της μαφίας, στην Κούβα του Lucky Luciano και του Φρανκ Σινάτρα, σε μια διαδρομή γεμάτη νοσταλγία στους δρόμους της ημιφωτισμένης ρομαντικής Αβάνας.
  • Εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός-ξεναγός (και όχι τοπικός ελληνόφωνος), ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τη χώρα και θα σας προτείνει λύσεις ώστε η διαμονή να σας μείνει αξέχαστη. Ο αρχηγός θα είναι μαζί σας κατά την παραμονή σας στην Κούβα. Θα σας μυήσει στην πραγματική της ζωή, θα σας μάθει την ιστορία της, θα σας διηγηθεί τους μύθους της, θα σας δείξει πώς διασκεδάζουν οι Κουβανοί και όχι οι τουρίστες στην Κούβα, θα σας βάλει στα σπίτια τους να αφουγκραστείτε τους ήχους και τους ψιθύρους των ανθρώπων, την ατμόσφαιρα του μεσοπολέμου, το ρούμι και τη μυρωδιά των πούρων. 
  • Βλέπετε και ζείτε περισσότερη και πιο γνήσια Κούβα. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί ταξιδιώτες που γύρισαν από ένα τέτοιο ταξίδι λένε ότι η Κούβα δεν ήταν αυτό που φαντάζονταν. Σίγουρα δεν είδαν την πραγματική Κούβα. Το ταξίδι μας στην Κούβα δεν είναι ένα συνηθισμένο πρόγραμμα. Εμείς διεισδύουμε στη ζωή και στη φιλοσοφία της χώρας με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Η Κούβα θα σας μείνει αξέχαστη!!!

Επιλεγμένες αναχωρήσεις :

14/10, 20/10, 21/10, 26/10, 27/10, 28/10, 04/11, 10/11, 12/11, 17/11, 19/11, 24/11, 25/11, 29/11, 01/12, 06/12, 08/12, 09/12, 17/12,18/12,19/12, 20/12, 22/12, 23/12, 24/12,26/12, 27/12, 28/12,29/12, 30/12,31/12, 04/01, 05/01, 06/01,13/01, 26/01,27/01,28/01, 03/02,04/02, 09/02,11/02


Ζητήστε μας το αναλυτικό πρόγραμμα για την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει και ζήστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία ταξιδιού